Sportstape og kinesio tape – find det online på henza.dk

Som sports massør, kiropraktor, osteopat, fysioterapeut eller anden form for behandler, kommer du sikkert ofte ud for patienter med sports relaterede skader. Når man dyrker sport – såvel på elite som på amatør niveau – er man i risiko zonen for at pådrage sig skader på led, muskler og ligamenter. Så længe der ikke er tale om decideret knoglebrud, kan disse skader behandles ved manipulation af muskler og væv. Du er sikkert bekendt med de fleste metoder til dette formål, og kender alt til påsætning af henholdsvis sportstape og kinesio tape. Og hos Henza.dk kan du få begge typer tape i storkøb – i høj kvalitet og til aldeles rimelige priser.

Sportstape fra Henza.dk – holdbart og slidstærkt

Sportstape anvendes ved skader som for eksempel forstuvninger, forstrækninger og forvridninger, som forårsager skade på eksempelvis ledbånd og sener. Med sportstape kan du fiksere et led, som vil være vanskeligt at forbinde – for eksempel en finger eller en tå. Den uelastiske og robuste sportstape holder fingeren eller tåen på plads, og forhindrer, at den kommer ud i yderpositioner, hvilket kan forværre skaden eller forlænge helingen. Sportstape kan tåle vand, og derfor kan patienten sagtens bade eller svømme uden at behøve at skifte sportstapen ud.

Den unikke, helende kinesio tape fra Henza – billigt og effektivt

Kinesio tape er, til forskel fra sportstape, elastisk, og bruges således ikke til at fiksere led eller ekstremiteter. Du har måske lagt mærke til kinesio tape på især svømmere, som især bruger den farvestrålende tape omkring de hårdt arbejdende rygmuskler. Kinesio tape er forsynet med et præget mønster, som tillader huden at ånde, og du kan således lade kinesio tape sidde på kroppen i flere dage – nærmest indtil det selv falder af. Kinesio tape skulle efter sigende styrke blodgennemstrømningen i musklerne, og således fremme heling og restitution af trætte muskler.

Du kan finde såvel sportstape som kinesio tape på Henza.dk

Related posts