Stelton – et dansk og succesfuldt brand

Navnet Stelton kommer fra de to stiftere af virksomheden, som for over 50 år siden slog sig sammen og startede virksomheden. Stellan og Carton lavede en produktionsaftale med Dansk Rustfrit og på den måde blev det første produkt fremstillet i Stelton navnet. Det var en sovseskål, som blev en stor succes i både Danmark og USA. Sidenhen er Stelton blevet anerkendt som indbegrebet af Dansk design og virksomheden har arbejdet sammen med alverdens dygtige designere og arkitekter. I designprocesserne er der stor fokus på funktionalitet, enkelthed, skandinavisk minimalisme og det at opfylde kundernes behov.

Udforsk de stilfulde Stelton produkter

Hos damborg.dk kan du finde et stort udvalg af klassiske Stelton produkter. De har alt hvad du skal bruge i termokander, brødkurve, elkedler, vægure og meget mere. Det er det oplagte sted at gå opdagelse, hvis du er klar til en fornyelse i hjemmet. Alle produkterne afspejler Steltons vision om enkelt design og minimalisme Produkterne er meget brugervenlige og opfylder dit behov på en let funktionel måde, samtidig med at de tilføjer sjæl og stil til din bolig. Blandt produkterne, finder du også et større udvalg af farver. Hvis du eksempelvis skal have en ny termokande, kan du gå den klassiske vej og vælge en i rustfri stål, men er du til mere legesyge farver, skal du vælge den blå eller grønne. Tag selv et kig på Stelton udvalget hos damborg.dk

Alt i lækre boligmærker

Ved damborg.dk er de meget kompetente indenfor isenkræmmer branchen og har været i den siden 1952. Derfor har de et stort sortiment af artikler til køkken og bolig. Samtidig kan du vælge imellem alverdens brands såsom Stelton og du finder helt sikkert dit yndlingsmærke i blandt.

Related posts