Strik med god samvittighed med økologisk garn

Hos GarnGuru.dk har vi et af Danmarks mest imponerende udvalg af økologisk garn, som omfatter både uldgarn, bomuldsgarn og strømpegarn. Ved at vælge økologisk garn skåner du miljøet og bidrager til en grønnere og mere bæredygtig fremtid for os alle sammen. At garnet er økologisk, er på ingen måder ensbetydende med, at det er kedeligt. Vi har ikke blot garn i rød, gul og grøn, men i samtlige mørke og lyse nuancer af alle klassiske farver, og dertil indkøber vi altid økologisk garn i sæsonens farver, som ofte er mørkere om vinteren og lysere om sommeren. Fragten er på vores regning, når du køber for mere end 499 kroner, og dertil tilbyder vi tre måneders fuld returret på alle varer. Såfremt du bestiller inden klokken 17:00 på en hverdag, sender vi din ordre afsted samme dag.

Bæredygtighed fra mark til strikkepind

Størstedelen af vores økologiske garn er GOTS-certificeret, hvilket betyder, at farvning og spinding af garnet foretages på bæredygtig og miljørigtig vis under kontrollerede forhold, samt at alle, der er involveret i produktionen, er garantereret gode arbejdsforhold. Bæredygtigheden i vores økologiske uldgarn kan spores helt tilbage til fåret på marken, som er sikret god dyrevelfærd og aldrig kommer i kontakt med skadelige kemikalier. Hvad angår bomuldsgarnet, har det været på en bæredygtig rejse hele vejen fra bomuldsplantagen til din strikkepind. Majoriteten af vores uld- og bomuldsgarn indkøber vi fra BC Garn og Onion Garn, som efter vores mening hører til blandt de bedste producenter af økologisk garn på markedet.

GarnGuru.dk går den ekstra mil for bæredygtigheden

Nylon har længe været en nødvendig ingrediens i strømpegarn, da nylonen giver strømpegarnet dets nødvendige slidstyrke. Men nylon er særdeles miljøbelastende, og det har hidtil været umuligt at finde en erstatning til det. Dog har vi langt om længe fundet en producent – Onion Nettle Sock Yarn – som med stor succes har formået at udskifte nylonen i strømpegarn med nældefiber. Hos GarnGuru.dk er vi derfor stolte af både at kunne tilbyde bæredygtigt og økologisk uldgarn, bomuldsgarn og strømpegarn, som du kan strikke løs med med god samvittighed.

Giv kreativiteten et boost

På vores hjemmeside kan du finde et væld af kreative og tidsløse strikkeopskrifter, som kombinerer det nutidige med det klassiske. Økologisk garn er slidstærkt, fleksibelt og let at arbejde med, og derfor egner det sig både til nybegyndere og øvede strikkeentusiaster. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan fremstille med økologisk garn.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.