Studio No. 10 er din professionelle negle salon i Århus

Flotte negle er et kæmpe selvtillidsboost. Det ved de fleste. Lige meget om du er til naturlige negle, eller negle, som har mere wow-effekt, så kan du få lavet de smukkeste negle af professionelle hos din nye negle salon Studio No. 10 i Århus. Kom forbi og få dit selvtillidsboost allerede i dag.

Vi tager hånd om dig

Hos Studio No. 10 er vi professionelle og uddannede indenfor neglekunst. Derfor kan du trygt lægge dine hænder i vores og lade os lave de fineste kreationer på dine negle. Vi bruger kvalitetsprodukter, så du er sikker på, at dine negle får den bedste behandling og en flot glans. I samråd med dig finder vi lige præcis det design, som du går og drømmer om til dine negle. Vi elsker vores fag og går tit på kurser, så vi kender til de bedste og nyeste metoder indenfor neglekunst, så vi kan yde vores bedste. Kom ind og forkæl dig selv i vores negle salon i centrum af Århus.

Mere end en negle salon

Studio No. 10 er udover at være en negle salon også en frisør salon. Så du kan også bestille en klipning eller farvning hos os. Er du studerende giver vi 15% rabat mandag til torsdag mellem 9-14. Du kan altså komme ind hos os og få klippet håret, farvet brynene og ordnet neglene og gå herfra og ligne en hel million. Vi går op i at have gode relationer med vores kunder, så alt foregår lige som du vil have det med professionel og kyndig vejledning fra os. Hvis du har spørgsmål til vores services enten som negle- eller frisør salon er du mere end velkommen til at give os et kald.

Related posts