Tilbud på firmafrugt og frugtordning fra Frugtkurven

By:

Frugtkurven er danskernes foretrukne leverandør af firmafrugt, og her får I altid gode tilbud på firmafrugt og frugtordning.

Få skønne smagsoplever leveret direkte til din arbejdsplads hver uge. Frugtkurven giver gerne et friskt tilbud på en aftale om firmafrugt eller økologisk frugtordning, så kontakt dem allerede i dag på Frugtkurven.dk eller ring på 51 50 11 95 for personlig vejledning.

Frugtkurven har frisk frugt til enhver smag. I kan vælge mellem frugtkasser, der passer bedst til større firmaer og frugtkurve, som er bedre i størrelserne til mindre virksomheder.

Kurve og kasser kan fyldes med lækker basis frugt eller økologisk frugt, og der kan tilvælges naturlig frugtsnack som eksempelvis stenfrie vindruer eller udskåret frugter såsom melon og ananas. Dertil kan I tilføje økologiske nøddeposer og søde dadelkugler i flere smagsvarianter samt spiseklare grønsagssnacks, hvor I blandt andet kan finde de velkendte skoleagurker og danske snackgulerødder.

I har endda muligheden for at sammensætte jeres helt egen firmafrugt og frugtordning, så indholdet passer til netop jeres individuelle ønsker og behov.

Med firmafrugt fra Frugtkurven bliver det nemmere at vælge sundere. Alle deres produkter og selv deres tryksager er nemlig nøglehulsmærket, Ø-mærket eller svanemærket. Frugtkurven er af Fødevarestyrelsen godkendt til pakning, håndtering, distribution og salg af økologisk frugt.

Kvalitet, smag og variation er de tre vigtigste kerneværdier hos Frugtkurven, som de ikke går på kompromis med. Det gælder alt lige fra valg af underleverandører og medarbejdertrivsel til hvordan de håndterer produktionen på pakkeriet.

Hos Frugtkurven arbejder de principielt med mantraet om at ”prisen er prisen”. Derfor får du priser uden ekstra gebyrer og leveringsomkostninger, hvilket sikrer tryghed og gennemsigtighed hele vejen igennem.

Hvis I kunne tænke jer, at høre mere om en mulig aftale med firmafrugt og frugtordning fra Frugtkurven, så sidder deres kundeservice klar med gode råd og skarpe tilbud.

Posted in: Frugtordning