Tre former for udstyr, der gør campingferien mere sikker

Tager du på campingferie, er du selvfølgelig interesseret i at gøre ferien så sikker som muligt for dig og din familie. Der findes en lang række forskellige former for udstyr, der kan være med til at gøre ferien mere sikker. Vi kommer her ind på tre forskellige slags. Vi har fået inspiration fra webshoppen campingtur.nu, hvor du både kan finde udstyr til at gøre campingturen mere sikker, men også til at gøre den sjovere. 

1. Campingspejle

Når du kører med en campingvogn, kan det være svært for at se, hvad der sker bag ved vognen. Det kan gøre det meget svært for dig at styre den. For at gøre det mere sikkert for dig, bør du sætte campingspejle på din bil. De kan sættes uden på din bils sidespejl, så du får et bedre udsyn. Du skal være opmærksom på, at det i nogle tilfælde er et lovkrav, at du har spejlene på, mens det i andre tilfælde er et valg. Det er dog altid sikrest at have dem siddende på. 

2. Cykelholder

Skal du have din cykel med på campingferie, bør du anskaffe en cykelholder, så den kan sidde ordentlig fast. Det er farligt, hvis din cykel ligger og rasler rundt inde i campingvognen, eller hvis du bare binder fast bag på bilen uden at have en cykelholder til den. Inde campingvognen kan cyklen gøre skade på personer eller ting, hvis der kommer en hård opbremsning. Hvis cyklen ikke er spændt ordentligt fast uden på bilen, kan du tabe den, så den flyver ind i bilen bagved. 

3. Markise 

Når du er på campingferie om sommeren, er der heldigvis en stor sandsynlighed for, at det bliver solskin. Det er jo rigtig lækkert, men midt på dagen er der også en høj risiko for, at du bliver solskoldet, hvis du opholder dig i solen. Det er dog rigtig ærgerligt, hvis du er nødt til at sætte dig ind i campingvognen for at komme i skygge. I stedet er det meget smartere, at du køber en markise, som du kan montere på campingvognen. 

Related posts