Udfordr dig selv med IQ spil

Med IQ spil kan du gøre hjernevridningen til en leg. Hvis du er vild med gåder og andet lignende, så er IQ spil helt sikkert noget for dig. Løs gåderne selv eller spil sammen med venner og familie. Fordyb dig i de hjerneopbyggende logik spil og mor dig samtidig. IQ spil er til dig, der elsker og altid accepterer en udfordring og der kan gå flere timer med nogle af spillene, hvor hjernecellerne virkelig kommer på arbejde. Ja, du kan næsten mærke hvordan de er på overarbejde.

IQ spil til børn og voksne

Hvis du både vil udfordre dig selv og dine børn med IQ spil, så tag et kig på Viccas udvalg, som både består af hjernevrider spil til børn og voksne. Du kan vælge mellem mange forskellige sværhedsgrader og niveauer, så der er helt sikkert noget, der passer til dig eller dine børn. Vælg bl.a. mellem In-Sand-Ity som både er sjov og actionfyldt og kræver overblik og fuld koncentration, når du skal holde dine tre timeglas i gang, eller Temple Trap som er et eventyrspil, hvor du skal finde ud af labyrinten, uden at ende som krokodille middag. Mulighederne er mange hos Vicca, men en ting er sikkert, og det er at det er sjovt.

Hjælpemidler til børn og unge

Det vigtigste hos Vicca er at hjælpe børn og unge med deres indlærings- og koncentrationsevne. De går især op i, at læring skal være en leg, så de udbyder en masse læringsspil, præcis ligesom IQ spil. Derudover har de også en masse motorik legetøj og hjælpemidler i from tyngdebamser og fidgets, som øger ro og koncentrationsevne. Det er nemlig vigtigt når man skal tage imod læring.

Related posts