Vask altid din bil med bilshampoo

Der er intet som at køre rundt i en lækker bil, der er ren og skinnende. Desværre ser biler ikke altid sådan ud af sig selv. En bil vil nemlig helt naturligt blive beskidt, når du kører i den, på grund af vind og vejr. For at gøre din bil skinnende ren igen, efter den er blevet beskidt, skal du give den en god bilvask.

Når du skal vaske bilen, har du to muligheder; enten kan du køre i en vaskehal og få vasket bilen, eller du kan gøre det selv derhjemme.

Vælger du selv at vaske din bil derhjemme, skal du være særligt opmærksom på at bruge de rette redskaber og produkter hertil. Selvom vand og sæbe typisk bruges til rengøring, er det altså ikke udviklet til at vaske biler, og derfor skal du heller ikke bruge det, når du vasker din bil. Du risikerer nemlig at ødelægge beskyttelsen og lakken på bilen, hvis du gør det. I stedet skal du selvfølgelig bruge rengøringsmidler, der specifikt er udviklet til at rengøre biler, nemlig bilshampoo.

Skånsom bilvask med bilshampoo

Bilvask med bilshampoo er en skånsom måde at fjerne snavs fra din bil og gøre den ren. Når du vasker din bil med bilshampoo, beskytter du bilen, og du sørger for, at lakken forbliver pæn og skinnende.

For at vaske din bil mest skånsomt, bør du altid begynde med at skylle bilen med en højtryksrenser, så du får fjernet det værste skidt og snavs og samtidig løsne andet snavs. Efterfølgende vasker du bilen med bilshampooen, der er blandet op med vand, så du får fjernet det sidste snavs. Til sidst skyller du bilshampooen af bilen med højtryksrenseren, hvorefter du tørrer vandet af bilen igen. Din skinnende rene bil er nu klar til at ramme de danske landeveje igen!

Related posts