Asp-produkt.dk – løfteudstyr til bygge og anlæg

ASP Produktudvikling A/S har siden virksomhedens oprettelse i 1994 udviklet og forhandlet hjælpemidler til bygge og anlægs branchen – i særdeleshed i form af løfteudstyr, som sikrer den rette ergonomi samt en stor besparelse i mandetimer for de tunge arbejdsopgaver. Således var ASP Produktudviklings første produkt en fliseløfter, som ved hjælp af innovativ vakuum teknologi nemt og hurtigt løfter og sætter fliser og andre former for belægnings sten.

Siden hen er flere og flere produkter fulgt i kølvandet, blandt andet de smarte og handy knap-on kraner, som er nemme at transportere rundt, og har en forholdsvist høj løftekapacitet. Knap-on kraner såvel som fliseløftere har solgt i tusindvis i Danmark, og ASP Produktudvikling A/S håber på at kunne udvide markedet til også at omfatte de øvrige europæiske lande inden for nærmeste fremtid.

Hvad kan jeg finde hos ASP Produktudvikling?

ASP Produktudvikling A/S fremstiller fortrinsvis produkter, som henvender sig til opgaver inden for bygge og anlægs branchen. Da der løbende udvikles nye hjælpemidler og andet nyskabende udstyr, kan ansatte og entreprenører inden for de tungere håndværk som for eksempel tømrer branchen også have glæde af de smarte løfteredskaber.

Med løfteudstyr og andre hjælpemidler fra ASP Produktudvikling A/S opnås en høj grad af fleksibilitet – og arbejdskraften kan udnyttes optimalt, samtidig med at risikoen for skader og ulykker minimeres, og medarbejdernes rygge og knæ skånes.

Et stort udvalg af løfteredskaber i høj kvalitet

På ASP Produktudviklings website asp-produkt.dk kan du se de mange forskellige redskaber, ASP Produktudvikling A/S har udviklet igennem de seneste tyve år. Som tiden er gået, har ASP Produktudvikling A/S gjort sig mange erfaringer, baseret på feedback fra kunderne, hvilket har gjort det muligt at forfine og videreudvikle de smarte designs. Således kan du finde alt fra løftevogne, som gør det let at løfte og flytte brønddæksler, til glasløftere med sugekop teknik.

Se mere på asp-produkt.dk

Related posts