Bliv klar til at holde konfirmation

Skal dit barn konfirmeres her i foråret, og vil du gerne holde en fantastisk og uforglemmelig dag for ham eller hende, så får du her en guide til, hvad du skal have styr på inden den store dag.

Vælg det rigtige konfirmationstøj

Dagen er helt særlig. Konfirmanden træder endelig ind i voksnes rækker, og vil derfor gerne se lidt ekstra godt ud. Netop konfirmationstøjet er noget, de vil huske resten af livet. Piger bærer traditionelt en hvid sommerkjole, men man ser flere piger, der vælger at have hvide bukser på i stedet. Drengene er typisk klædt i skjorte, blazer og et par pæne sko.

Bestil maden udefra

Netop fordi der er så mange ting, du skal have styr på inden, kan det være en delikat og nem løsning at bestille catering til konfirmation. Mange vælger at få en buffet udefra, fordi man undgår unødigt stress og en kæmpe mængde arbejde. Mange cateringfirmaer har en række nøje udvalgte forretter, hovedretter og desserter, I kan vælge imellem. Så kan I sidde bekvemt hjemme ved spisebordet i ro og mag, og selv sammensætte jeres menu. Ligeledes er der også mange, der tilbyder at bringe maden lige til døren.

Hvad giver man i gave?

Det kan være rigtig svært at finde ud af. Mange vælger at give penge, så de selv kan gå ud og købe hvad de ønsker sig. Men typisk er gaveliste fyldt med ønsker såsom en ny telefon, tøj, smykker, parfumer, en playstation, høretelefoner og andet elektronik.

Hold en god tale

Det kræver forberedelse at holde en god og personlig tale. Du kan komme med små minder fra livet og oplevelser, I har delt sammen, og gør talen sjov og personlig på samme tid. Mange vælger også at skrive en sang.

Related posts