Få hjælp til dit piskesmæld

Har du smerter efter at have fået piskesmæld? Ønsker du et smertefrit liv, hvor piskesmældet er lykkeligt glemt? Så kan du få hjælp hos Smertefribevægelse. Hos Smertefribevægelse har vi masser af kyndige medarbejdere, som har baggrunde som fysioterapeuter eller er specialiserede indenfor forskellige dele af idrætsvidenskab, som kan hjælpe dig. Vi er en klinik, som går højt op i moderne smertevidenskab, så vi kan tilbyde dig de bedste og nyeste teknikker.

Piskesmæld

Piskesmæld kan være utroligt svært at skulle leve med. Mange har udover generelle nakkesmerter symptomer såsom svimmelhed og koncentrationsbesvær, hvilket kan gøre hverdagen utrolig svær at håndtere. Man har fundet ud af at det psykiske element i relation til angst og frygt for bevægelse efter piskesmældet spiller en stor rolle i forhold til hvor lang tid man døjer med piskesmældet. Her kan Smertefribevægelse hjælpe dig. Vi har nemlig en mere holistisk tilgang til behandling, hvor vi også kigger på dit psykiske helbred og dit sociale liv og bringer det i samspil med din smerte for at give dig bedst mulig behandling.

Nyeste viden

Hos Smertefribevægelse har vi lavet vores research grundigt. Derfor informerer vi dig om at de nyeste guidelines efter piskesmæld er at holde sig aktivt, da det bidrager til heling. At anerkende ens symptomer som normale, at være fokuseret på de små sejre, og at undgå halskrave så vidt som muligt, da det forlænger processen. Ønsker du altså at få kompetent og opdateret viden indenfor smertevidenskab, så er Smertefribevægelse klinikken for dig. Kontakt os allerede i dag og book et uforpligtende møde med os og få en snak om, om et skræddersyet forløb med en af vores dygtige medarbejdere ikke er noget for dig.

Related posts