Firma – Bremdal Radio

Siden 1978 har firma – Bremdal Radio ageret, som passioneret B&O forhandler. I sin tid startede firmaet som en fysisk butik i Bremdal nær Struer, hvor B&O har sin oprindelse. I dag findes der også en Bremdal Radio brugtafdeling, et servicecenter, en montageafdeling og en onlineshop. Derudover er Bremdal Radio medlem af Expert, som betyder at de tilbyder en række af ekstra service ydelser. Drivkraften bag Firma – Bremdal Radio er den teknologiske høje standard som B&O har sat, samt levetiden, dets kvalitet og design. I dag har firmaet ti medarbejdere, alle veluddannede og klar til at hjælpe dig – det er nemlig i højsæde for Bremdal Radio at du får en god købsoplevelse, om end du har brug for rådgivning, installation, eller montering.

B&O specialister

Firma – Bremdal Radio er specialister indenfor B&O og har været det siden firmaets oprindelse. Hos dem kan du finde alt det nyeste fra B&O, men du finder også klassiske brugte modeller i deres brugtafdeling. Alle brugte varer i den fysiske butik, såvel som på webshoppen, har været igennem et tjek hos firmaets eget servicecenter og bliver solgt med garanti oveni købet. Udover at forhandle B&O produkter er firmaet også certificeret B&O-installatør og deres montører bliver løbende uddannet i de nyeste B&O produkter. Således er du sikret en top kvalitet inden for lyd- og billedoplevelse.

Tips, tricks og prismatch hos Firma – Bremdal Radio

På deres hjemmeside, finder du også nyheder, tips, og tricks. Her bliver du præsenteret for nye varer i sortimentet og hvad de kan gøre for din lyd- og billedoplevelse. Da Firma – Bremdal Radio er medlem af Expert er du også garanteret prismatch. Derfor kan du altid købe elektronik hos Bremdal Radio, til samme lave pris, som du finder hos konkurrenter.

Related posts