Genskab dine møbler med møbelstof

Vi lever i en tid, hvor det for alvor er ved at gå op for os, at vi ikke kan fortsætte med at leve som vi gør. Selv skeptikere er efterhånden ved at anerkende, at vi bliver nødt til at omlægge vores livsstil for at redde planeten. En af de vaner, som vi må gøre op med, er brug-og-smid-væk-kulturen. Vi bliver nødt til at give afkald på at få nye ting hele tiden.

Det er en svær vane at undvære. I første omgang kræver det selvfølgelig, at vi kan producere gode og holdbare møbler. Vi må finde os i, at møbler bliver dyrere, men til gengæld holder længere. Det er imidlertid blot en teknisk udfordring, som vi let kan overvinde.

Den helt store udfordring bliver at omstille os selv.Prøv bare at forestille dig at have de samme møbler gennem hele livet. Formentlig lyder det som en kedelig, triviel og grå tilværelse. Vi har brug fornyelse og ændringer i vores hverdag.

Det er nemlig dejligt med fornyelse. Vi har brug for at kunne se, at vi udvikler os. Det skubber livet fremad. Det giver et frisk pust til hverdagen og gør det muligt for os at genopfinde vores liv. Derfor er det skønt at indrette stuen med nye møbler

Gamle møbler i nye klæder

Heldigvis kan du sagtens blive ved med det. Man kan nemlig sagtens forny sin indretning uden at udskifte de gamle møbler. I stedet for at købe nyt, kan man nemlig nøjes med at genskabe de gamle møbler. Det er faktisk virkelig simpelt. I stedet for at købe en ny sofa, giver du bare den gamle sofa et nyt betræk. På den måde for du en ny sofa ud af den gamle.

Det lyder muligvis både besværligt og uoverskueligt. Ganske vist er det også langt lettere bare at købe noget nyt bras i IKEA og smide det gamle ud. Omvendt er det langt sjovere, selv at skabe sine møbler. På den måde kan du lege møbeldesigner i dit eget hjem. Samtidig for du også dine helt egne unikke møbler i stedet for alt det masseproducerede ragelse, som alle andre har.

Beklæd din stol og din sofa

Hvis du gerne vil gøre en indsats for miljøet, og samtidig elsker at udfolde din kreativitet, så er det altså bare med at komme i gang. Der findes masser af fantastisk møbelstofderude.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.