Glemt, hvordan det er at rejse? Sådan kommer du i gang igen

Det er de færreste danskere, som det sidste års tid har rejst til andre lande, og dem, der har, har fået store tæsk for det på de sociale medier. Men nu ser det endelig ud til, at verden åbner op igen for at os alle sammen, og vi kommer derfor her med nogle gode råd til, hvad du skal huske, når du skal ud på din første flyvetur i lang tid igen.

Jo, du kan godt rejse som eller med handicappede

Rejsen behøves ikke blive umulig eller besværlig af at rejse med en person, som er i kørestol eller har andre handicap. Du skal blot finde handicaprejser, hvor der bliver taget højde for, at det ikke er alle, som har de samme betingelser. Her kan familien naturligvis også komme med.

Står der 2020 i passet?

Med de manglende rejser har mange af os måske heller ikke tænkt over, om passet skal fornys. Men det skal det for mange danskere, og derfor kan du godt forvente ekstra ventetid, hvis du skal have et nyt pas. Bestil det derfor i ekstra god tid, hvis du vil være sikker på, at du kan komme igennem kontrollen i lufthavnen.

Hold øje med indrejserestriktioner

Selvom mange lande er godt med, hvad angår corona, så er det stadig kraftigt varierende, hvad status er på sygdommen rundt omkring. Du bør hele tiden holde dig opdateret på indrejserestriktioner på det gældende sted, fordi selvom du kender dem for Danmark, kan det være noget helt andet på Kreta eller en anden lækker ø sydpå.

Related posts