Hvordan indretter man med tøjstativer

Når du skal indrette din butik, så er der nogle punkter, du skal fokusere på. Herunder får du en kort guide til, hvordan du kan bruge stativer i din butiksindretning.

Sådan skal den opbygges

Det er en god ide, at butikken har en rød tråd, der er overskuelig og enkel. Det kan hurtigt blive forvirrende for kunden, hvis der er meget forskellig inventar. Derfor kan det ofte være en fordel at bruge tøjstativer til at opbevare og fremvise tøjet. De har nemlig en god kapacitet, uden at fylde for meget. En anden vigtigt del er borde, hvorpå tøj kan stakkes.

Oftest har en tøjbutik to typer stativer indendørs. De vægmonterede langs siderne af butikken og de fritstående i midten af butikken. De fritstående giver mere fleksibilitet, fordi du løbende kan flytte rundt på dem og ændre butikkens look.

Tøjstativer findes i mange forskellige udformninger, materialer og størrelser, og de kan vælge, om de skal være med eller uden hjul. De fleste vælger dog med hjul, fordi der giver mere frihed og mulighed for også at stille stativerne udenfor.

Supplere med gadestativer

Med et gadestativ kan du stille dit tøj ude foran butikken, så du nemt kan give potentielle kunder et hurtigt indblik i, hvad din butik tilbyder. Det tiltaler de forbipasserende og giver et indtryk af, at butikken er åben. Her kan du vælge at fremvise de nyeste styles, de mest populærere varer eller hænge udsalgsvarerne. Generelt giver udendørsstativer mersalg og impulssalg.

Find tøjstativer hos Globifix

Den midtjyske forhandler af salgsfremmende løsninger har et bredt udvalg af tøjstativer til butiksindretning. Både kurvestativer, gulvstativer, sammenklappelige stativer, skostativer, rullestativer og mange flere. Men du behøver slet ikke tage til Herning for at optimere din butik. Du kan finde det hele på deres hjemmeside Globifix.com.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.