Nordisk inspireret brugskunst fra Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk mærke at brugskunstgenstande, der har et særligt nordisk præg. Det kan være flotte æsker til opbevaring, ure i retrostil, vægtæpper og meget andet. Brugskunst er altid en god mulighed for dig for at sætte et personligt præg på dit hjem. Selvfølgelig siger dit valg af møbler også noget om din personlig, men det er som regel, når det kommer til brugskunsten, at dit hjem virkelig kommer til at skille sig ud fra andre hjem. Det er med din unikke kombination af forskellige mindre genstande, at dit hjem rigtigt bliver til dit. 

Et godt sted at købe brugskunst fra Ib Laursen er på webshoppen mostersskur.dk. Der har de et stort udvalg af forskellige ting fra firmaet. Hvis du er på jagt efter en smart ophængning af vaskestykker, en flot vægkur, hvor du kan opbevare ting eller blomster, eller nogle flotte vaser, er webshoppen det helt rigtige sted at finde det. Ib Laursen laver blandt andet nogle meget flotte vaser i grå og sandfarver, der er meget rustikke, og som går godt i spænd med et hjem i en nordisk stil. Det vil ofte være et hjem, hvor der er lagt vægt på lyse rum og på møbler i nordiske farver.

Brugskunst er gode gaver

Hvis du skal finde en gave til en veninde, er brugskunst en rigtig god mulighed. Det kan være som en værtindegave, en fødselsdagsgave eller til en lignende lejlighed. Det er derfor en god mulighed for dig. Du kan nemt bestille en flot gave hjem via nettet, så den er klar, når du skal hjem til din veninde. På den måde behøver du ikke at bruge tid på at suse ned i en butik efter arbejde. 

Når du skal give en værtindegave, vil der ofte være fokus på, at det skal være nogle blomster, chokolade eller vin. Men hvorfor ikke vælge noget, som din veninde kan bruge i lang tid fremover. De fleste af os kan da ikke få for mange vaser, og det er derfor en god ide at give en vase eller måske et smukt fad, som din veninde kan have stående. Også til sin fødselsdag vil din veninde helt sikkert blive glad for at få et flot fad af dig. Det er derfor også en rigtig god mulighed for dig for at finde noget godt til hende, som hun kan få glæde af i mange år fremover. Det kan være nogle flotte æsker eller et flot ophæng til planter. 

 

Related posts