Sikker steril gel til sarte patienter

Nogle gange kan det være nødvendigt at være ekstra forsigtig og varsom under undersøgelser afpatienter. Nogle patienter har brug for mere sikkerhed omkring deres undersøgelser, og her er Ekkomedet rigtig godt sted at købe sine produkter. Vi går meget højt op i at du kan finde netop de produkter duhar brug for, for at kunne lave sikre og sterile undersøgelser af patienter, som kræver ekstra omsorg.Med Aquasonic gel er du sikret en steril gel, som er sikker for patienterne.

Lav sikre undersøgelser

Når du bruger Aquasonic gel til ultralydsundersøgelser, er det en gel som er helt sikker at bruge til de patienter som skal passes ekstra godt på. Aquasonic gel kan for eksempel med stor fordel bruges til patienter, som har læsioner på huden eller åbne sår fra kirurgiske operationer. I sådanne situationer er det altafgørende med sterilitet, og her er Aquasonic gel det helt åbenlyse valg. Ved at bruge Aquasonic gel passer du ekstra godt på dine patienter.

God til alvorligt syge patienter

Aquasonic gel er et helt ideelt og vigtigt redskab til ultralydsundersøgelser af alvorligt syge patienter. Forpatienter, som er i immunsupprimerende behandling, eller som er immunsvækkede er det livsvigtigt atde ikke kan blive krydskontaminerede og dermed komme i fare. Med Aquasonic gel tager du dineforholdsregler med disse patienter, og er med til at sikre en optimal og sikker undersøgelse af patientersom skal tages ekstra vare på.

Kontakt os for mere information

Skulle du sidde inde med spørgsmål eller henvendelser angående Aquasonic gel eller andre produkterå vores hjemmeside, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores erfarne ogprofessionelle medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at finde præcis de produkter, som du harbehov for, for at kunne passe godt på dine patienter.

Related posts