3 tips til dig, der skal bygge stort

Er du ansvarlig for en byggeplads, og vil du på to minutter blive 10 % ekstra klogere på, hvordan I arbejder mere effektivt? Så læs med her.

Hyr en pladsmand

Et meget passende navn til et job på byggepladsen, som faktisk betyder mere, end man lige skulle tro. Med en pladsmand kan man, som navnet antyder, skabe ekstra plads ved at sikre sig, at der er ryddeligt og organiseret i udstyr og værktøj.


De fleste byggearbejdere gør sit til, at arbejdet bliver færdigt med de rette kompetencer og til tiden, men løbende oprydning og organisering er typisk ikke deres stærke side. Hyrer du en pladsmand, ved dine medarbejdere altid, hvor tingene er – og så skaber det ovenikøbet mere rum at boltre sig på.

Sørg uopfordret for lidt proviant

Arbejdsmoralen kan stærkt påvirke byggeriets fremskridt, og du kan komme mange problemer i forkøbet ved at forkæle dine medarbejdere. Det behøves ikke være dyre gaver, men blot ved at tilbyde dem en energidrik eller en snackbar skaber du automatisk stærkere bånd mellem dem og dig.

Det kan på de varme dage være ekstra værdsat, da de mange timer i solen også påvirker den fysiske arbejdsevne.

Sæt ekstra budget af til arbejdet

Det er nemt at lave en projektering af, hvordan man regner med, at projektet forløber. Men det er imponerende få tilfælde, hvor det rent faktisk lykkes at blive færdig til tiden og inden for det oprindelige budget.

Hvis du vil undgå at skuffe dig selv eller en eventuel kunde, der skal nyde godt af dit arbejde, så anbefaler vi på det kraftigste, at du giver et realistisk billede af, hvornår det færdige byggeri kan stå. Better safe than sorry.

Related posts