Med lækre og sunde frugtkasser øger du trivslen på kontoret

Leder du efter en måde at peppe de lange eftermiddage på kontoret op? Frugtkasser er en oplagt måde at styrke trivslen på din arbejdsplads. Med frisk og indbydende frugt kan du sørge for et sundere miljø på flere niveauer.

Den lille sult sidst på eftermiddagen kender de fleste af os. Og lidt for ofte sker det, at den stilles af kage, kaffe eller cola. Det er hurtige løsninger, der virker, men i længden er de også usunde. Frugtkurve er et oplagt og naturligt alternativ, når du har brug for en snack.

Hvis du sørger for, at mødebordet er dækket med frugt i stedet for kage, gør du valget nemt for dine medarbejdere. Og det bedste af det hele: Frugt giver et naturligt energiboost! Frugt indeholder det sunde frugtsukker, som giver dig hurtig, men sund energi.

Vælg mellem et væld af frugtkasser, frugtkurve og sunde snacks

Du har frit valg på alle hylder, når du bestiller en frugtordning. Du kan få den nemme løsning, hvor du modtager en kasse blandet frugt – alt godt fra haven. Du kan også sammensætte din kasse selv, så du får lige præcis de frugter, du (og dine medarbejdere) bedst kan lide.

Frugten kan leveres dagligt, et par gange om ugen eller en gang ugentligt. Hyppigheden kan til enhver tid tilpasses behovet på din arbejdsplads.

Hvis miljøet er vigtigt for din virksomhed, kan du få 100 % økologiske ordninger. Her er du sikker på at undgå pesticidrester i frugterne, og ordningen er altså særdeles skånsom for både dine medarbejdere og miljøet.

Udover frugt kan du tilkøbe lækre snacks i form af diverse nødder og eksotiske frugter i tern. Disse tilvalg kan du selvfølgelig få til alle ordninger.

Related posts