Børnetøj i høj kvalitet til enhver anledning

Trænger dit barn til at få fornyet garderoben? Mangler du børnefesttøj til en kommende rund fødselsdag? Eller er du måske på jagt efter en lækker fødselsdagsgave? Uanset hvad anledningen er, har Childhood1979.com tøjet. Her finder du nemlig tøj til baby, barn og teenager i gode mærker og høj kvalitet. Childhood1979.com er det naturlige valg, når du er på jagt efter nyt børnetøj.

Childhood1979.com har et kæmpestort udvalg af tøj, sko og accessoires fra mere en tyve forskellige mærker, og deres brede sortiment gør det muligt at finde tøj til enhver smag.

En virksomhed med værdier

CHILDHOOD appellerer til børn i alle aldre med håbet om, at det rigtige tøj kan være en lille ingrediens i en god barndom. Børnetøj skal være behageligt, og det skal kunne tåle, at dine børn leger i det, men samtidig skal de små føle sig smarte, når de møder deres venner i skolen eller skal til børnefødselsdag. Derfor har tøj fra Childhood1979.com høj kvalitet og lækkert design.

Du finder mærker som By Lindgren, Mads Nørgaard Copenhagen, PomPom, Little Olga og mange flere lækre mærker, der er din garanti for kvalitetstøj og flot design. Childhood1979.com holder skarpt øje med børnemoden og opdaterer løbende deres sortiment, så du er sikker på at kunne finde de lækreste produkter. Søger du noget bestemt, kan du også altid kontakte virksomheden, der gerne vil gøre en indsats for at bestille netop den vare hjem, som du drømmer om.

Childhood1979.com tilbyder

  • GRATIS gaveindpakning. Hvis du er på jagt efter en gave, kan du sagtens få pakket dine varer ind. Du skal blot skrive i kommentarfeltet, hvilke varer du ønsker at få pakket ind. Du får selvfølgelig også et byttemærke i stedet for en faktura.
  • 14 dages returret. Der er selvfølgelig 14 dages returret på de varer, du køber på Childhood1973.com, og de 14 dage starter først, når du har modtaget pakken. Det giver dig mulighed for at lade barnet prøve tøjet, så du er sikker på, at du har fået den rigtige vare. Bare husk først at klippe mærket af, når du er sikker på, at du vil beholde varen.
  • Dag-til-dag levering. Childhood1979.com tilbyder lynhurtig og billig levering. Ved køb for over 499 kr. får du endda din levering helt gratis.

Vil du vide mere? Hop ind på Childhoold1979, og se deres store udvalg, eller kontakt en medarbejder på telefon: +45 41 10 19 79 eller e-mail: kundeservice@childhood1979.com for at høre mere.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.