Fem sjove oplevelser hos Den Blå Planet i København

Du kender sikkert Den Blå Planet i København som et akvarium, hvor du kan se dyr og fisk helt tæt på. Men der er også mange andre former for oplevelser i København på Den Blå Planet. Vi kommer her ind på fem andre oplevelser, som du også har mulighed for at få. 

1. Kom med bag facaden

Hvis du gerne vil have noget ekstra ud af dit besøg, kan du vælge at komme på rundvisning bag facaden. Det giver dig et unikt indblik i, hvordan akvariet bliver drevet bag kulissen. Det er helt særligt at se de store bassiner fra oven og se fiskene svømme rundt dernede. 

2. Kom tæt på hajerne

En anden mulighed er, at du kommer tæt på de hajer, der lever i det store bassin med fire millioner liter vand. Det er en helt unik mulighed for dig. Du kommer blandt andet til at se hajerne blive fodret og får et unikt indblik i deres levevis, når en dyrepasser fortæller om dem. 

3. Dyk med hajer

Hvis du vil endnu tættere på hajerne, har du mulighed for at komme ud at dykke med dem i de store bassiner. Du skal være certificeret dykker for at kunne deltage i dykket, der finder sted en gang om måneden, efter at akvariet er lukket. 

4. Kom tæt på havodderne

Hvis du foretrækker de søde og nuttede havoddere frem for hajerne, har du også mulighed for at komme tæt på dem, når du besøger Den Blå Planet. Sammen med en dyrepasser kommer du med om bag scenerne og får lov til at hjælpe med at fodre odderne. Det er en oplevelse, der er sjov for både børn og voksne. 

5. Hold fødselsdag på Den Blå Planet

Hvis dit barn er vild med fiskene og dyrene på Den Blå Planet, er det oplagt, at du holder fødselsdag for ham eller hende i akvariet. Der får børnene en rundvisning og får mulighed for at komme helt tæt på dyrene. 

 

Related posts