Sørg for at dit barns tøj ikke bliver væk med et tøjstempel

Hvis du har mindre børn, kender du det sikkert godt. Dine børn smider på ugentlig basis noget af deres tøj væk nede i institutionen, og det bliver nu dit job som tøjdetektiv at finde frem til det igen. Måske er du endda kommet til at tage noget af de andre børns tøj med hjem i din iver efter at finde frem til tøjet – eller har oplevet, at nogle af de andre forældre er kommet til at tage dine børns tøj med hjem. For at gøre det nemmere for dig selv og andre at finde ud af, hvad der er dit barns tøj, og hvad der ikke er, er det en god ide, at du køber et navnestempel. På den måde kan du stemple dit barns navn ind i alt hans eller hendes tøj. 

Et godt sted for dig at købe et navnestempel er på hjemmesiden babadut.dk. Det er en stor webshop, hvor de har et bredt udvalg af produkter til babyer, børn og deres forældre. Meget af det er lavet, så det er med til at gøre dit liv som forælder meget nemmere. Det er derfor en rigtig god ide for dig at kigge nærmere på siden. 

Med deres navnestempel får du et stempel med dit barns navn. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan præge al dit barns tøj. Stemplet er sort, så hvis du skal stemple på mørke farver, kan du sy klistre et hvidt stykke stof ind i nakken på dit barns tøj og stemple navnet på der. 

Stemplet er lavet med blæk, der ikke sådan lige går af i vask. Det kan klare at blive vasket på op til 90 grader. Det gør, at du også sagtens kan stemple dit barns navn i undertøj og på håndklæder og vaskeklude, der skal vaskes ved høje temperaturer. 

Related posts