Vælger du økologisk frokostordning?

Som ansvarlig for et firmas frokostordning, så er der flere forskellige ting man skal være opmærksom på. Først og fremmest skal man selvfølgelig sørge for at der er frokost til de ansatte og at de er tilfredse med udbuddet. Men hvad gør du ellers huske på i denne forbindelse?

Pas på de ansattes sundhed

Måske tænker man ikke at en frokostordning skal tage hensyn til meget andet end dem der skal spise den. Men faktisk kan man også her overveje om man vil tænke på miljøet og også tænke mere på de ansattes helbred end blot det at have sund mad på menuen.

Sund mad i sig selv er et statement. Det siger noget om at virksomheden går op i deres ansattes velbefindende og sundhed. I stedet for at lade det være op til den enkelte at tage vare på sin krop, hjælper virksomheden også til ved at sikre sig at frokosten er sund og nærende. Derudover kan man også vælge økologisk mad, da man på den måde vil nedbringe hvor mange potentiel usunde tilsætningsstoffer og sprøjtemidler som de ansatte indtager.

Her kan man vælge fokusområder. Eksempelvis kunne det være, at man først og fremmest prioritere økologisk frugt samt økologisk mælk. Men man kan også gå hele vejen og vælge en cateringfirma som bruger så mange økologiske råvarer som muligt.

Gør det for klimaet

Man kan også vælge den økologiske vej, fordi det er godt for miljøet og klimaet. For eksempelvis vil det at vælge økologisk mælk sige at koen har levet af økologisk foder og at opdrættet på økologisk vis. Dette kan have en positiv indvirkning på miljøet. Måske vil det endda inspirere de ansatte til også at leve mere økologisk i deres privatliv. Der er god branding i at tage et standpunkt for klimaet.

Related posts