3 smarte maskiner til din industri

Når du arbejder i industrien, har du at gøre med nogle maskiner og enheder, der adskiller sig fra mange andre brancher. Det skyldes typisk, at arbejdsprocesserne er markant mere krævende i form af både højere krav til sikkerhed og effekt. Vi giver dig her tre maskiner, som du muligvis kan bruge til dit industriarbejde, eller hvis du arbejder med lignende krævende opgaver.

Iltmåling til vandbeholdere

Denne enhed er meget niche, men guld værd, hvis du arbejder med drikke- og spildevand. Hvis du gør det, ved du nemlig, at det kan være svært at få den rigtige iltmængde i vandet, men med dette apparat til iltmåling kan du komme problemerne i forkøbet. Vær sikker på, at vandet har den helt rigtige mængde ilt. Du finder i samme kategori andre måleapparater til arbejde med vandmåling.

Industriventilation er nødvendigt

Det er meget vigtigt at tage ordentlig hånd om sine medarbejdere – særligt i industrien, hvor der arbejdes med store maskiner, svejsning og giftige gasser. Det er ikke tilstrækkeligt med normal ventilation, hvis alle gasserne skal drives væk, og der skal du have industriventilation, når du vil lufte ordentligt ud. Konsekvenserne kan være alvorlige for dine medarbejderes helbred på både kort og lang sigt. Ikke engang storkøkkenventilation vil kunne gøre det godt nok.

Savemaskine kan klare det meste

Industriens svar på en hammer eller skruetrækker. Med en savemaskine kan du skære i forskellige materialer og få dit produkt meget hurtigt. I hvert fald meget hurtigere end hvis du brugte en normal sav, som slet ikke kunne klare de samme materialer. Husk altid god beskyttelse, når du arbejder med disse maskiner.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.