Skab et bæredygtigt plantemiljø i dit firma

Et indendørs plantemiljø bringer synlige forskelle til dine medarbejdere og jeres indemiljø. Planter er med til at rense luften, og bringer en afstressende indvirken til din arbejdsplads. Det bevirker til mere overskud, energi og deraf færre sygedage.

I kan skabe forskellige plantemiljøer rundt omkring på kontoret, receptionen og konferencelokaler. Plantemiljøerne kan både skabes af planter til gulvet, loftet, bordet og ovenikøbet væggen.

Det kan være svært at vedligeholde plantemiljøer, og det skal helst ikke tage fokus og tid væk fra, at I skal bruge tid på det, som I er bedst til. Derfor kan I med fordel investere i en planteservice.

En planteservice sørger for pasning og pleje af dine plantemiljøer, så de altid fremstår friske og sunde. Din faste servicegartner kan give jer rådgivning til valg af nye planter, krukker og planterelaterede spørgsmål til jeres indretning.

En fast servicegartner til jeres behov

De uddannede gartnere fokuserer på at gøre det bekvemt og bekymringsfrit at være kunder hos dem. De står for såvel gødning, vanding og udskiftning af jeres visne planter, og med en fast servicegartner får du en tillidsperson i firmaet, der kender jeres miljø.

Med en planteservice kan I bruge jeres tid og ressourcer på det, som I er bedst til, og lade gartnerne fokusere på det, som de er bedst til.

Ønsket om at være tidsbesparende er også en af grundene til, at I får tilknyttet en fast servicegartner. Når I har en fast gartner, behøver I ikke bruge tid på at guide gartnere rundt. Jeres gartner er kendt med stedets kontorindretning, plantemiljøer og behov.

Med planteservicen følger en evighedsgaranti og grogaranti på jeres planter. Det er en garanti, der følger med at det tætte samarbejde mellem kunde og gartner. Jeres planteserviceaftale er skræddersyet til jer, og I vil derfor også opleve, at I aldrig skal mangle noget med hensyn til jeres plantemiljøer.

Undersøg jeres muligheder for at få et eller flere nye plantemiljøer allerede i dag. I kan også få tilsendt en uforpligtende e-mail med en estimeret pris på planteservicen. Nyd alle fordelene ved de luftrensende planter og bring nyt liv til jeres kontormiljø.

I vil opleve fordelene med det samme, og så bringer den æstetiske løsning også en modernisering med sig, som kan invitere nye kunder.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.