3 råd til en frodig have, du ikke kan tage øjnene fra

Din have er et personligt frirum, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne i ro og total stilhed – modsat den infernalske bylarm, som du tit møder, når du går på job. Vi giver dig her de bedste råd til, hvordan du skaber en frodig og indbydende have, der får dig lyst til at drikke kaffe udenfor hver morgen resten af dit liv.

En pavillon i det vilde

Mange mener, at en pavillon hører 1700-tallets Frankrig til, og det er også her, at den geografisk set stammer fra. Men fransk kan også være godt, og med en pavillon kombinerer man det menneskeskabte med det naturlige, når du sætter en lille udendørs terrasse op på græsset blandt træerne og buskene. Ideelt til morgenmad og morgenkaffe, når der skal gøres noget ekstra ud af det. Perfekt til en afdæmpet start på dagen.

En japansk have for noget anderledes

Japan kan noget helt særligt, når det kommer til natur. Om det er kirsebærtræer eller en japansk have, er det umuligt ikke at genkende det specielle asiatiske udtryk. Med en japansk have og et lille åmiljø kan du få naboens mund til at stå på vid gab.

Få hjælp til ’naturing’

Naturing er kort sagt, når vi indretter naturen på en måde, der får os til at stå stærkere mentalt. Hvordan naturen kan transformere os som mennesker og forandre vores sindstilstand til det bedre.

Hvis det lyder som noget for dig, er det bestemt hjælp at hente. Du kan på Adiso.dk både finde inspiration og konkrete kurser, hvor du kan komme helt tæt på kulturen bag ideologien.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.