Frugtordning.dk er din leverandør af årstidens friske frugter

Hos Frugtordning.dk leverer vi delikat, sæsonaktuel frugt til glade medarbejdere i virksomheder i hele landet. Frugt har en positiv indvirkning på helbredet og energien, og vi kan derfor på det varmeste anbefale enhver arbejdsplads at anskaffe sig en frugtordning. På den måde værnes der om medarbejdernes trivsel og velvære, og den friske frugt er en daglig nydelse, som vi har erfaret, der sættes stor pris på. Vi tilbyder frugtkurve og -kasser med et varieret indhold, der skifter med årstiderne. Desuden giver vi dig muligheden for at tilkøbe sunde snacks til din frugtordning såsom snackgulerødder og andet snackgrønt, nødder, frugtmuffins, dadler og tørret frugt som eksempelvis rosiner.

Vælg den frugtordning, der passer til din virksomhed

Hos os kan du vælge imellem fire forskellige frugtordninger: Kvalitets frugtordning, den enkle frugtordning, økonomi frugtordning og økologisk frugtordning. Vælger I kvalitets frugtordningen, bliver frugten leveret i flotte fletkurve, og frugtblandingen toppes med vindruer. Den enkle frugtordning er vores fleksible basisløsning, som I kan tilpasse og justere, så I får leveret netop det antal frugter, I kan spise. Hvis I vil spare på udgifterne og have frugten leveret i kasser, skal I vælge vores økonomi frugtordning. Kvaliteten af frugten er den samme, men prisen er lavere, fordi frugten leveres i kasser og ikke i kurve. Foretrækker I økologisk frugt, så er det vores økologiske frugtordning, der passer til jer, og I bestemmer selv, om den økologiske frugt skal leveres i kasser eller kurve.

Kontakt Frugtordning.dk allerede i dag

Hvis du har spørgsmål til vores varer og forskellige tilbud eller brug for hjælp til at identificere den bedste frugtordning til netop din virksomhed, så kontakt os endelig. Vores dygtige og frugtglade medarbejdere sidder klar med gode råd og professionel vejledning på telefon +45 51 50 11 95 og mail mail@frugtkurven.dk.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.